Over JOB

Netwerk

Samen vormen we een netwerk club. We proberen elkaar actief te ondersteunen en we slaan bruggen naar andere netwerken. Daardoor wordt het netwerk van onze leden telkens sterker. Dit doen we op een heel informele manier met een hapje, een drankje en leuke mensen. Gezelligheid voert de boventoon. Zo leren we elkaar goed kennen. Als we elkaar goed kennen, kunnen we elkaar ook aanbevelen in ons eigen netwerk en dan gaat het pas echt goed voor je werken.

Kortom JOB is kort en krachtig. Korte lijnen, krachtig zaken doen.

 

 

Kosten

JOB is niet duur. Wij hebben een aantal trouwe sponsoren die het mogelijk maken dat onze leden maar een beperkte financiële bijdrage hoeven te leveren. Als je wilt weten hoe minimaal deze kosten zijn, klik dan hier. Voor dat geld krijg je veel terug, niet alleen antwoord op (bijna) al je vragen en een groot netwerk, maar ook heerlijk eten en volop te drinken.

 

Vragen

Alle leden van JOB zijn startend ondernemer. Hieronder verstaan wij ondernemers die minder dan 7 jaar aan het ondernemen zijn. Als startende ondernemers hebben wij veelal dezelfde vragen. Met zijn allen hebben we de nodige kennis die we met elkaar delen en kunnen we elkaar helpen door vragen te stellen. Zo hoef je dus als starter niet telkens opnieuw het wiel uit te vinden, maar kun je doen waar je goed in bent: ondernemen.

Sponsoren

^ Naar boven