Lidmaatschap

Lid worden van JOB is lid worden van een club mensen bij wie je volledig jezelf kunt zijn. Hier hoef je geen opgeblazen succesverhalen te vertellen, geen opdrachten aan te dragen of in je beste pak te verschijnen. Bij JOB kun je komen met jouw verhaal, jouw wensen en vooral jouw vragen. Onze leden helpen elkaar, zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en staan open voor alle soorten ondernemers.

 

Wat uniek is bij JOB is dat je all-in lid kunt worden. In dat geval betaal je tegen een aantrekkelijk tarief in één keer voor het lidmaatschap* én alle bijeenkomsten inclusief lekkere maaltijd en drinken. Tijdens de bijeenkomsten zelf hoef dan dus alleen nog maar je visitekaartjes mee te nemen en te zorgen dat je een leuke avond hebt...

 

Uiteraard is het bij JOB ook mogelijk om lid te worden waarbij je elke bijeenkomst apart afrekent. Voor een gezellige avond met volop eten en drinken betaal je bij JOB een vastgesteld bedrag per avond.

 

*Vanaf 1 januari 2016 zijn alle bedragen excl. BTW. De opzegtermijn van het lidmaatschap bedraagt tenminste een (1) maand.

 

Om direct in te schrijven klik hier.

 

Sponsoren

^ Naar boven