JOB

JONGE ONDERNEMERS BRABANT

 

Jonge Ondernemers Brabant is hét netwerk voor de actieve, "startende" ondernemer.

 

We zijn een netwerkclub waarin we elkaar actief ondersteunen en bruggen slaan naar andere netwerken. Hierdoor wordt het netwerk van onze leden steeds sterker.

 

Onze kernwaarden zijn:

  • Elkaar helpen
  • Elkaar gunnen
  • Elkaar inspireren

 

JOB verbindt, is laagdrempelig en gelooft in de kracht van Samen.

Tijdens de bijeenkomsten delen we waardevolle praktische kennis van financiële administratie tot aan acquisitie. Regelmatig zijn er inspirerende workshops en seminars, gegeven door toonaangevende sprekers.

 

JOB is van, door en vóór ondernemers

Nieuwsgierig? Een keertje aansluiten mag altijd. De bijeenkomsten zijn in principe altijd op de 4e dinsdag van de maand. Bezoek onze website (job-netwerk.nl) voor de exacte data en locatie. Je bent van harte welkom! Het drankje staat voor je klaar.

 

 

Ga naar het komende event


Agenda

Jos Burgers bij JOB

26 september 2017

Jos BurgersDe snelste weg om je organisatie te laten groeien is: door fans te maken van je bestaande klanten. Verwachtingen te overtreffen. Ambassadeurs te maken. Dat klinkt heel lastig en bewerkelijk. Zeker als je het al druk hebt. Maar uit eigen ervaring weet je: met één persoonlijke, kleine actie bereik je meer dan met een dure anonieme marketingcampagne. Je moet het alleen nog even doen. Elke dag. Ook op drukke dagen!


lees verder

^ Naar boven