JOB

JONGE ONDERNEMERS BRABANT

 

Jonge Ondernemers Brabant is hét netwerk voor de actieve, "startende" ondernemer.

 

We zijn een netwerkclub waarin we elkaar actief ondersteunen en bruggen slaan naar andere netwerken. Hierdoor wordt het netwerk van onze leden steeds sterker.

 

Onze kernwaarden zijn:

  • Elkaar helpen
  • Elkaar gunnen
  • Elkaar inspireren

 

JOB verbindt, is laagdrempelig en gelooft in de kracht van Samen.

Tijdens de bijeenkomsten delen we waardevolle praktische kennis van financiële administratie tot aan acquisitie. Regelmatig zijn er inspirerende workshops en seminars, gegeven door toonaangevende sprekers.

 

JOB is van, door en vóór ondernemers

Nieuwsgierig? Een keertje aansluiten mag altijd. De bijeenkomsten zijn in principe altijd op de 4e dinsdag van de maand. Bezoek onze website (job-netwerk.nl) voor de exacte data en locatie. Je bent van harte welkom! Het drankje staat voor je klaar.

 

 

Ga naar het komende event


Joris Toonders - ‎Entrepreneur at Yonego Internet Marketing - ‎Yonego B.V.

30 mei 2017

Joris Toonders (28 jaar) begon op zijn 15e met internetmarketing en heeft nu 80 man in dienst. Een succesvolle jonge ondernemer dus.

Joris vond het erg vervelend dat hij zich 18 april jl. op het laatste moment moest afmelden vanwege ziekte, maar hij is graag bereid om zijn verhaal alsnog te brengen op 30 mei.


lees verder

JOB bij Startersdag 2016

De Startersdag was ook dit jaar weer een groot succes! Wat hebben we veel prachtige “jonge” ondernemers hun verhaal horen vertellen. Heel uiteenlopend en vol enthousiasme...

 

De winnaars van het “avondje sfeer proeven bij JOB” in 2017 zijn geworden:

 

Lees verder

^ Naar boven